ရန္ကုန္က ျပန္ေရာက္ကတည္းက အလုပ္ေတြပိေနတာနဲ ့ စာလည္းမေရးျဖစ္၊
ဟင္းေကာင္းေကာင္းလည္းခ်က္မစားျဖစ္ နဲ ့။ မေန ့ကေတာ့ ကိုေသာမတ္စ္
လက္ေဆာင္ေပးထားတဲ့ ဟင္းခ်က္သင္တန္း ကဒ္ေလးေၾကာင့္ သင္တန္း
သြားတတ္ျဖစ္ပါတယ္။ http://www.ue-kuechen.de
သင္တန္းကေတာ့ Lust auf Wild ဆိုတဲ့ ေခါင္းစဥ္နဲ ့ပါ။ သင္တန္းေခါင္းစဥ္
ေတြအမ်ားၾကီးထဲက ဒီ အစီအစဥ္ကို ေရြးလိုက္ပါတယ္။ သာမန္ၾကက္၊၀က္၊
ငါး၊အမဲ စတာေတြက ခ်က္ေလ့ရွိတာေၾကာင့္ က်မသိပ္ခ်က္ေလ့မရွိတဲ့
ေတာယုန္၊ ဒရယ္ စတာေတြနဲ ့ခ်က္တဲ့သင္တန္းကိုေရြးလိုက္ပါတယ္။
က်မတို ့သင္းတန္းမွာ စုစုေပါင္းသင္တန္းသား ၁၁ ေယာက္ပါပါတယ္။
ဆရာကေတာ့ Herr Horst Vier-Ullrich ပါ။
သင္တန္းက ညေန ၆နာရီခြဲကေန ည ၁၁ နာရီအထိၾကာပါတယ္။
ဆရာက ခ်က္ရင္းနဲ ့သင္ျပေပးပါတယ္။ က်မတို ့က စမ္းလုပ္ၾကည့္ၾက၊
သိခ်င္တာေတြေမးၾကနဲ ့ေပါ့။ ဂ်ာမန္ ဟင္းခ်က္နည္းေတြရဲ ့ သိသင့္သိထိုက္
တာေတြ ေတာ္ေတာ္ေလးသိခြင့္ရခဲ့ပါတယ္။
ပထမဆံုး Wildhasenfilet im Brotmantel ပါ။ ေတာယုန္အသားကို ေပါင္မုန္ ့
နဲ ့ပတ္ၿပီးေၾကာ္ထားတာပါ။
ေနာက္ Kartoffelmaultaschen နဲ ့ ဒရယ္သားပါ။
အခ်ိဳပြဲကေတာ့ Schokomousse ပါ။
ဟင္းခ်က္နည္းေတြကိုေတာ့ ေနာက္မွတင္ေပးပါမယ္။ မနက္ျဖန္ေတာ့
Kartoffelmaultaschen နဲ ့Wildhasenfilet im Brotmantel (ယုန္အစား ၾကက္သား
နဲ ့) စမ္းလုပ္ၾကည့္ပါအံုးမယ္။
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
7 comments:
ဟာ..စိတ္၀င္စားစရာနဲ ့ေပ်ာ္စရာၾကီးကြာ။ း)
သင္တန္းနဲ႔ အလုပ္ေတြ ႐ွဳပ္ေနလို႔ မ,႐ွင္ေလး ေပ်ာက္ေနတာကိုး..၊ း) စိတ္ဝင္စားစရာ ေကာင္းတယ္ေနာ္၊ ဒီအတုိင္းဆို ဒီဘေလာ့ဂ္ေလးမွာ ေ႐ွ႕ေလွ်ာက္ ဟင္းပြဲအသစ္ေတြ ေတြ႔ရေတာ့မွာေပါ့..။ း)
thanks....
ကုိယ္စားေနက်အသားေတြ မဟုတ္ေတာ့ ဆန္းေနတယ္ေနာ္။ ယုန္သားအရမ္းႏူးညံ့ၿပီး ခ်ိဳတယ္လုိ႔ ေျပာၾကတယ္။ တစ္ခါမွ မစားဖူးဘူး။ ျမည့္ၾကည့္ခ်င္တာေတာင္ သူတုိ႔ကုိ သနားတာနဲ႔ စားျဖစ္မယ္ မထင္ဘူး အစ္မ။
ဟုတ္တယ္ဇြန္။ ဟင္းခ်က္သင္တဲ့သူက အသားေလးေတြပဲ လွီးထားေပးလို ့။ ႏို ့မို ့ဆို ပံုေပၚ ေနလို ့စားျဖစ္မွာမဟုတ္ဘူး။
ဟင္းခ်က္သင္တန္းတဲ႔လား ေပ်ာ္စရာၾကီး။ ယုန္နဲ႔ ေပါင္မုန္႔ဟင္းကေတာ႔ ထူးဆန္းလိုက္တာ။
သူငယ္ခ်င္းဆြိေရ ယုန္နဲ႔ ေပါင္မုန္႔ဟင္းကေတာ႔
ထူးဆန္းသလို၊ေကာင္းလည္းေကာင္းၿပီး၊စမ္းလုပ္ၾကည့္
တာလည္းအဆင္ေျပတယ္။
Post a Comment