ဒီေန ့ေတာ့မိုးေအးေအးနဲ ့ အျပဳတ္တခုခုျပဳတ္ေသာက္မယ္ဆိုၿပီး အလုပ္ထဲမွာ
ကတည္းက အားခဲလာတာ။ အိမ္ေရာက္ေတာ့ မလု ေရး ေပးထားတဲ့ ေကြ ့သ႐ို
အဖတ္လုပ္နည္းလင္ ့ေလးရယ္ ၊ က်မေတြ ့ထားတဲ့ မုန္ ့ဖတ္လုပ္နည္း
ေလးရယ္ ေပါင္းစပ္ရင္း ေကြ ့သ႐ိုဖတ္ကိုေအာင္ျမင္စြာလုပ္ျဖစ္သြားပါတယ္။
လုပ္ရတာ ေပ်ာ္စရာေကာင္းတယ္။
အေဖၚ တစ္ေယာက္ေယာက္နဲ ့လုပ္ရရင္
ပိုေပ်ာ္စရာေကာင္းမွာ။
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
9 comments:
က်ေနာ္ လာကူလုပ္ေပးမယ္ေလ..
အဟဲ..
ဒါမဲ့..ေကြသရိုဖတ္ဆိုတာ ဘာလဲမသိဘူး
ေက်းဇူးပဲ ေနာက္တခါလုပ္ရင္ေခၚလိုက္မယ္။
ဘာလဲဆိုတာေတာ့လင့္မွာသာၾကည့္ေပေတာ့ေနာ္။
ၾကည့္ျပီးျပီ..မရွင္ေလး
စားဖူးသလိုဘဲ..
လုပ္တာမျမင္ဖူးဘူး
အခုမွ ေသခ်ာျမင္ဖူးတယ္..
လြယ္သလိုလိုနဲ႔ ခက္မယ့္ပံဳပဲေနာ္..
ရွမ္းျပည္က ဆန္ျပားနဲ႔ တူတယ္ေနာ္..
ေက်းဇူးပါ..
အထဲမွာအစာတခုခုသြြပ္ျပီးလိပ္စားရင္ေကာင္းမွေကာင္းရွင့္
စားေကာင္းမဲ႔ပံုပဲ
ၿမန္မာၿပည္က ”ေရမုန္႔” နဲ႔ ဆင္တယ္ ..ပံုစံကို ၾကည္႔ရတာ
ေနာက္တစ္ေခါက္က် ကြ်န္ေတာ္လာကူစားမယ္ေနာ္
ရွင္ေလးကေတာ္လိုက္တာ.... လာေတာ႔ကူခ်င္ပါရဲ႕... ဒါေပမဲ႔ ေဝးတယ္ကြယ္
မီးေရ ေနာက္တခါ အစာတခုခုသြြပ္ျပီးလိပ္စားမယ္။
လာကူလုပ္ေပးမဲ့ သူငယ္ခ်င္မ်ားအားေက်းဇူးတင္ပါတယ္။။
ေနာက္တခါဖိတ္လိုက္ပါမယ္။
ေပါက္ေရ ဟုတ္တယ္။႐ွမ္းျပည္ကဆန္ျပားလိုပဲ။။။။
ညွပ္ၿပီး ကပ္ေက်းကိုက္လုပ္စားလို႔ မရဘူးလား :)
မစၥတာပူး
ပူးေရ.. ရႏိုင္ပါတယ္။
ေကာ္မႈန္ ့၁ဆ၊ဆန္မႈန္ ့၁ဆေရာ၊ ဆီနဲနဲရယ္ ၊ ဆားရယ္ထည့္၊ ေရေႏြးနဲ ့ ေပါင္မုန့္ Teig့ လို ရေအာင္နယ္ (လက္အိပ္နဲ ့) ၿပီး ေရေႏြးဆူဆူထဲကို Kartoffelpresse နဲ ့ညွစ္ထဲ့ၿပီး ခဏၾကာ ရင္ဆယ္ၿပီး ေရးေအးမွာေဆးေပ ၿပီးေရစစ္လိုက္ပါ။
နန္းႀကီးဖတ္ရတယ္။ ကတ္ႀကီးကိုက္လို ေၾကာ္စားလည္း ေကာင္းတယ္။ စမ္းၾကည့္ပါလား။ ဗီယက္နန္သူငယ္ခ်င္း ဆီကနည္းရတာပါ။
Post a Comment