Thursday, 17 September 2009

ေကြ ့သ႐ိုဖတ္စမ္းလုပ္ၾကည့္ျခင္း...

ဒီေန ့ေတာ့မိုးေအးေအးနဲ ့ အျပဳတ္တခုခုျပဳတ္ေသာက္မယ္ဆိုၿပီး အလုပ္ထဲမွာ
ကတည္းက အားခဲလာတာ။ အိမ္ေရာက္ေတာ့ မလု ေရး ေပးထားတဲ့ ေကြ ့သ႐ို
အဖတ္လုပ္နည္းလင္ ့ေလးရယ္ ၊ က်မေတြ ့ထားတဲ့ မုန္ ့ဖတ္လုပ္နည္း
ေလးရယ္ ေပါင္းစပ္ရင္း ေကြ ့သ႐ိုဖတ္ကိုေအာင္ျမင္စြာလုပ္ျဖစ္သြားပါတယ္။

















လုပ္ရတာ ေပ်ာ္စရာေကာင္းတယ္။
အေဖၚ တစ္ေယာက္ေယာက္နဲ ့လုပ္ရရင္
ပိုေပ်ာ္စရာေကာင္းမွာ။

9 comments:

PAUK said...

က်ေနာ္ လာကူလုပ္ေပးမယ္ေလ..
အဟဲ..
ဒါမဲ့..ေကြသရိုဖတ္ဆိုတာ ဘာလဲမသိဘူး

Shinlay said...

ေက်းဇူးပဲ ေနာက္တခါလုပ္ရင္ေခၚလိုက္မယ္။
ဘာလဲဆိုတာေတာ့လင့္မွာသာၾကည့္ေပေတာ့ေနာ္။

PAUK said...

ၾကည့္ျပီးျပီ..မရွင္ေလး
စားဖူးသလိုဘဲ..
လုပ္တာမျမင္ဖူးဘူး
အခုမွ ေသခ်ာျမင္ဖူးတယ္..
လြယ္သလိုလိုနဲ႔ ခက္မယ့္ပံဳပဲေနာ္..
ရွမ္းျပည္က ဆန္ျပားနဲ႔ တူတယ္ေနာ္..

ေက်းဇူးပါ..

meemee said...

အထဲမွာအစာတခုခုသြြပ္ျပီးလိပ္စားရင္ေကာင္းမွေကာင္းရွင့္

မဟာဆန္ said...

စားေကာင္းမဲ႔ပံုပဲ
ၿမန္မာၿပည္က ”ေရမုန္႔” နဲ႔ ဆင္တယ္ ..ပံုစံကို ၾကည္႔ရတာ
ေနာက္တစ္ေခါက္က် ကြ်န္ေတာ္လာကူစားမယ္ေနာ္

rose of sharon said...

ရွင္ေလးကေတာ္လိုက္တာ.... လာေတာ႔ကူခ်င္ပါရဲ႕... ဒါေပမဲ႔ ေဝးတယ္ကြယ္

Shinlay said...

မီးေရ ေနာက္တခါ အစာတခုခုသြြပ္ျပီးလိပ္စားမယ္။
လာကူလုပ္ေပးမဲ့ သူငယ္ခ်င္မ်ားအားေက်းဇူးတင္ပါတယ္။။
ေနာက္တခါဖိတ္လိုက္ပါမယ္။
ေပါက္ေရ ဟုတ္တယ္။႐ွမ္းျပည္ကဆန္ျပားလိုပဲ။။။။

Anonymous said...

ညွပ္ၿပီး ကပ္ေက်းကိုက္လုပ္စားလို႔ မရဘူးလား :)

မစၥတာပူး

Shinlay said...

ပူးေရ.. ရႏိုင္ပါတယ္။
ေကာ္မႈန္ ့၁ဆ၊ဆန္မႈန္ ့၁ဆေရာ၊ ဆီနဲနဲရယ္ ၊ ဆားရယ္ထည့္၊ ေရေႏြးနဲ ့ ေပါင္မုန့္ Teig့ လို ရေအာင္နယ္ (လက္အိပ္နဲ ့) ၿပီး ေရေႏြးဆူဆူထဲကို Kartoffelpresse နဲ ့ညွစ္ထဲ့ၿပီး ခဏၾကာ ရင္ဆယ္ၿပီး ေရးေအးမွာေဆးေပ ၿပီးေရစစ္လိုက္ပါ။
နန္းႀကီးဖတ္ရတယ္။ ကတ္ႀကီးကိုက္လို ေၾကာ္စားလည္း ေကာင္းတယ္။ စမ္းၾကည့္ပါလား။ ဗီယက္နန္သူငယ္ခ်င္း ဆီကနည္းရတာပါ။