Monday, 11 July 2011

ေက်းဇူးပါ ...Kyaw Hnin Se Lwin

တကယ္ေတာ့ .Kyaw Hnin Se Lwin ေရးထားတဲ့ ဂ်ပန္စတိုင္ၾကက္ဥေၾကာ္နည္း
အေၾကာင္းဖတ္ၿပီး ကတည္းကေရာဂါထေနတာပါ။ အိမ္မွာရွိတဲ့ ဒယ္အိုးအ၀ိုင္းနဲ ့
လုပ္ၾကည့္ေပမဲ့ ဒီ Tamagoyaki ဒယ္အိုးကို လိုက္ရွာေနတာ။ အင္တာနက္မွာ
ေစ်းေတြကလည္းၾကီးတာနဲ ့ မ၀ယ္ျဖစ္ခဲ့တာ။ ဒီေန ့အလုပ္မွာ စကားစပ္မိရာက
ေရာဂါျပန္ထလာတာနဲ ့ အာရွဆိုင္တစ္ဆိုင္ကို အေျပးသြားရွာေတာ့ ေတြ ့ပါၿပီ
Tamagoyaki ဒယ္အိုး။ ၁၆ ယူရို ၉၆ ဆင့္ ပါ။ အိုးက ေသးေသးပါပဲ။ ၾကက္ဥ ၂လံုးစာ
ေလာက္ပဲရပါတယ္။ အိမ္အျပန္လမ္းမွာ ဒယ္အိုးတကိုင္ကိုင္နဲ ့ေပ်ာ္ရႊင္စြာျပန္လာ
ခဲ့ပါတယ္။
ဒီမွာဒယ္အိုးသားေလးပါ။
လက္စြမ္းျပလိုက္တာ နဲနဲ ညိဳသြားသလားလို ့....

စားေတာ့မယ္ အဆင္သင္ပဲ။
လုပ္ၾကည့္ခ်င္တာလုပ္ၾကည့္ရလို ့ေပ်ာ္ေနပါတယ္။ စားလို ့လည္းေကာင္းပါတယ္။
ေက်းဇူးအထူးတင္ပါတယ္ Kyaw Hnin Se Lwin ရွင့္.....

13 comments:

ေကာင္းမြန္၀င္း said...

အိုး ။ အိုးကိုေျပာတာဟုတ္ဘူးေနာ္။

(အံ႔ႀသျပီးထြက္တဲ႔ အသံ ပါ)
မညိဳဘူး။ ေကာင္းတယ္ ရွယ္ပါ။

ရွင္ေလးက စားေနက်လား လုပ္ထားတာ ေတာ္ေတ္သပ္ရပ္ အဆင္ေျပတယ္ေနာ္။

ေက်ာ္ႏွင္းဆီလြင္ ျမင္ရင္လည္း အံ႔ႀသသြားမယ္ ထင္တယ္။

တကယ္႔ ဂ်ပန္ စံခ်ိန္မီပါ။
အိေနတာပဲ။

Shinlay said...

ေက်းဇူးပါပဲ...ေကာင္းမြန္၀င္... အားရွိသြားၿပီ.... ကိုေသာမတ္စ္ေတာ့ အခုတေလာၾကက္ဥေၾကာ္ပဲ စားရေတာ့မယ္ ထင္တယ္။

ေခ်ာ(အစိမ္းေရာင္လြင္ျပင္) said...

စားခ်င္စရာေလး
လက္တည္႔စမ္းၾကည္႔ခ်င္လာတယ္

Unknown said...

မရွင္ေလး
ပထမဆံုးစလုပ္တာလား။ ဟင္းခ်က္ကၽြမ္းတဲ.သူမို.လို. ထင္တယ္။ လုပ္ထားတာ မိုက္တယ္အစ္မ။ မေကာင္းမြန္ေၿပာသလို ဂ်ပန္စံခ်ိန္မီပဲ။ ေက်ာ္ေတာ.ဝမ္းသာသြားမွာ ။

Kyaw Hnin Se Lwin said...

မရွင္ေလးေရ
မမြန္နဲ႕မြန္စံေၿပာသလုိပဲ အ႕ံၾသသြားတယ္
ဘာလို႕လည္းဆိုေတာ႕မရွင္ေလးလုပ္ထားတာညီမထက္ေတာ္ေနလို႕..
ကိုေသာမတ္စ္ေတာ႕သနားပါတယ္..
:D

Shinlay said...

:)

Shinlay said...

ေခ်ာ...လုပ္ၾကည့္ေပ်ာ္စရာေကာင္းတယ္။
မြန္ နဲ ့ေက်ာ္.... ေက်းဇူးပါရွင္။

ဇြန္မိုးစက္ said...

အစ္မေရ...ညီမလည္း ဟုိးအရင္အေဆာင္မွာေနတုန္းက တစ္ခါစမ္းၾကည့္ဖူးတယ္။ ဂ်ပန္စတုိင္ေပမယ့္ အုိးေလးေထာင့္မရတာနဲ႔ အုိးအ၀ုိင္းနဲ႔ပဲ ေၾကာ္လုိက္ရတာ မွတ္မိတယ္။ သၾကားနဲ႔ဆုိေတာ့ အခ်ိဳဓာတ္ေလးနဲ႔ ၾကက္ဥေၾကာ္ေတာ့ စားလုိက္ရတယ္။

အစ္မရွင္ေလးက ဘာဟင္းခ်က္ခ်က္ လက္ျဖစ္တယ္ေနာ္။ း)

ညီလင္းသစ္ said...

ၾကက္ဥက စားခ်င္စရာေလး...၊ မ,႐ွင္ေလး က 'ေရာဂါထတယ္' လို႔ ေရးထားေတာ့ သေဘာက်သြားတယ္၊ ဒီလို ေရာဂါမ်ိဳးက မကုဘဲ ထားသင့္တဲ့ ေရာဂါပါ၊ အနားမွာ ႐ွိတဲ့လူေတြအတြက္ ဝမ္းေရးလြယ္ေစ လို႔ေလ....။ း)

Shinlay said...

ဟုတ္တယ္ဇြန္ တခါတေလ အေျပာင္းနလဲေပါ့။ ၾကက္ဥေၾကာ္ကိုအ၀ိုင္းပဲျပင္တာၾကာေတာ့ ေလးေထာင့္ေလးဆို အမ်င္ဆန္းျပီး အရသာပိုလာသလားလို ့။
ကိုညီေရ ဒီေရာဂါက အေကာင္းသား။ ကိုယ္ေရာ၊ အနား ကသူပါ ဗိုက္ျပည့္တယ္ေနာ္။

မအိမ္သူ said...

ဟယ္.. စားခ်င္လိုက္တာ ေကာင္းမဲ့ပံုေလး အဲဒီလိုမေၾကာ္တတ္ေသးဘူး။ မရွင္ေလးနဲ႔အတူ လိုက္ၿပီးေရာဂါထအံုးမွဘဲ။ ဒယ္အိုးကေတာ့ ေလးေထာင့္မရွိလို႔ အ၀ိုင္းနဲ႔ဘဲ အရင္စမ္းသပ္ၾကည့္လိုက္ေတာ့မယ္။ ခေလးကို အဲဒါမ်ဳိးေလးေၾကာ္ၿပီး ဘရိတ္ဖတ္စ္ေၾကြးရင္ ႀကိဳက္မွာေသခ်ာတယ္။ ေက်းဇူးမရွင္ေလးေရ႕ .. :)

လသာည said...

မရွင္ေလး.. ၾကက္ဥေၾကာ္ တကယ္ေကာင္းမယ့္ပံုေနာ..။ တကယ္ေတာ္တယ္။ တကယ္ခ်ီးက်ဴးတယ္..
လသာညေတာ့ ဂ်ပန္မွာ ၄ ႏွစ္ၾကာတာေတာင္ အဲလိုၾကက္ဥမေၾကာ္တတ္ခဲ့ဘူး း))

Iora said...

ကုုိယ္လည္းေက်ာ္ႏွင္းဆီလြင္စာဖတ္ျပီး ဂ်ပန္ေတြလုုပ္တာပါအြန္လိုုင္းမွာလိုုက္ၾကည့္လိုုက္ေသးတယ္။ ျပီးေတာ့ဒယ္ျပား၀ယ္ဘိုု ့ဂ်ပန္ဆိုုင္မွာၾကည့္ေသးတယ္။ ေနာက္ေတာ့ တျခားဟာေတြေလွ်ာက္၀ယ္၊ ေလွ်ာက္ၾကည့္ရင္းနဲ ့မ၀ယ္
ျဖစ္ခဲ့ဘူး။ သိတယ္မွုုတ္လား။ စမ္းသပ္ခ်င္ေနတာ။