
ႏွစ္သစ္အတြက္ အတာအိုး...
  ေကာ္ရည္ေခါက္ဆြဲအတြက္ ပဲပင္ေပါက္ေဖါက္ထားတာ။
  မုန္ ့လုပ္ေဆာင္း ကေတာ့ေ႐ႊရင္ေအးအတြက္...(ကိုယ္တိုင္လုပ္ထားတာေလ။)
      ေကာ္ရည္ေခါက္ဆြဲ ရပါၿပီ။
  အခ်ိဳပြဲအတြက္...ေ႐ႊရင္ေအး စားပါေနာ္။
ေကာ္ရည္ေခါက္ဆြဲကို ရန္ကုန္မွာတုန္းက
မရင္ရင္ျမင့္ ခ်က္ျပတဲ့အတိုင္း
ခ်က္တာ အဆင္ေျပတယ္။ ေက်းဇူးပဲ မရင္ရင္ျမင့္ ေရ....
2 comments:
yes, I can confirm:
it tasted very good
jezutimbade, Shinlay !
Ko Ko Maung
မုန္႔လက္ေဆာင္းဖတ္က ကိုယ္တိုင္လုပ္တာလား။ ေတာ္လိုက္တာ။
Post a Comment