Tuesday, 14 April 2009
2009 Thingyan(13.04.09) , သႀကၤန္အႀကိဳေန ့
ႏွစ္သစ္အတြက္ အတာအိုး...
ေကာ္ရည္ေခါက္ဆြဲအတြက္ ပဲပင္ေပါက္
ေဖါက္ထားတာ။
မုန္ ့လုပ္ေဆာင္း ကေတာ့ေ႐ႊရင္ေအးအတြက္...
(ကိုယ္တိုင္လုပ္ထားတာေလ။)
ေကာ္ရည္ေခါက္ဆြဲ ရပါၿပီ။
အခ်ိဳပြဲအတြက္...
ေ႐ႊရင္ေအး စားပါေနာ္။
ေကာ္ရည္ေခါက္ဆြဲကို ရန္ကုန္မွာတုန္းက
မရင္ရင္ျမင့္ ခ်က္ျပတဲ့အတိုင္း
ခ်က္တာ အဆင္ေျပတယ္။ ေက်းဇူးပဲ မရင္ရင္ျမင့္ ေရ....
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
2 comments:
yes, I can confirm:
it tasted very good
jezutimbade, Shinlay !
Ko Ko Maung
မုန္႔လက္ေဆာင္းဖတ္က ကိုယ္တိုင္လုပ္တာလား။ ေတာ္လိုက္တာ။
Post a Comment