Tuesday, 14 April 2009

2009 Thingyan(13.04.09) , သႀကၤန္အႀကိဳေန ့


ႏွစ္သစ္အတြက္ အတာအိုး...












ေကာ္ရည္ေခါက္ဆြဲအတြက္ ပဲပင္ေပါက္
ေဖါက္ထားတာ။









မုန္ ့လုပ္ေဆာင္း ကေတာ့ေ႐ႊရင္ေအးအတြက္...
(ကိုယ္တိုင္လုပ္ထားတာေလ။)









ေကာ္ရည္ေခါက္ဆြဲ ရပါၿပီ။










အခ်ိဳပြဲအတြက္...
ေ႐ႊရင္ေအး စားပါေနာ္။









ေကာ္ရည္ေခါက္ဆြဲကို ရန္ကုန္မွာတုန္းက
မရင္ရင္ျမင့္ ခ်က္ျပတဲ့အတိုင္း
ခ်က္တာ အဆင္ေျပတယ္။ ေက်းဇူးပဲ
မရင္ရင္ျမင့္ ေရ....


2 comments:

Anonymous said...

yes, I can confirm:
it tasted very good
jezutimbade, Shinlay !
Ko Ko Maung

ThuHninSee said...

မုန္႔လက္ေဆာင္းဖတ္က ကိုယ္တိုင္လုပ္တာလား။ ေတာ္လိုက္တာ။