Tuesday, 9 February 2010
Schokoladen Fondue
Schokoladen Fondue လုပ္စားတဲ့ခြက္ေလးကို လုပ္ေဖၚကိုင္ဖက္တစ္ဦးျဖစ္တဲ့
Gavina က ခရစၥမတ္လက္ေဆာင္ေပးထားတာနဲ ့ ဒီေန ့လုပ္စားျဖစ္ပါတယ္။
käsefondue /cheese fondue ကေတာ့ မလုပ္စားျဖစ္တာၾကာပါၿပီ။
အရက္ မပါတဲ့ cheese fondue က ပ်က္တာမ်ားတာနဲ ့ မလုပ္ျဖစ္တာပါ။
Schokoladen Fondue လုပ္တာကေတာ့ လြယ္လည္းလြယ္၊ တခါတေလ
အခ်ိဳေလးစားခ်င္စိတ္ရွိတဲ့အခါ ျမန္ျမန္လုပ္စားလို ့ရပါတယ္။
လိုအပ္တာကလည္း မမ်ားပါဘူး။
Sahne 100ml ကို မီးအလယ္ေလာက္နဲ ့အပူေပးၿပီး။ ေခ်ာကလက္ 200g
ကိုခပ္ေသးေသးဖဲ့ထဲ့ၿပီး ေခ်ာကလက္ ေပ်ာ္သြာရင္ fondue ခြက္ထဲထဲ့႐ံုပါပဲ။
တို ့စားဖို ့ကေတာ့ နာနတ္သီ၊ ပန္းသီး၊ ငွက္ေပ်ာသီး စတာေတြကို အေနေတာ္တုန္း
ထားပါ။ ၿပီးမွ ခရင္းေလးေတြနဲ ့ထိုးၿပီး တို ့စားရံုပါပဲ။
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
8 comments:
I like it,why they give you present too late??They should give you before I visit you...haha
တခါမွ မလုပ္စားဖူးဘူး။ မမရွင္ေလး လုပ္တာကိုပဲ ေငးသြားတယ္:D
တစ္ခါမွ အသီးေတြကုိ ေခ်ာ့ကလက္ေပ်ာ္ရည္နဲ႔ တြဲမစားဖူးဘူး။ စားၾကည့္ဦးမယ္။ း)
When i visited to cameron highlands i ate strawberry cover with chocolate. I don't know how to call it. I just kept in mind choco strawberry dote htoe ;)
အသားနဲ႔ပဲ စားဖူးတယ္
တစ္ခါမွ မစားဖူးပါဘူးေနာ္။
မမ ေနာက္တစ္ခါလာရင္ လုပ္ေကၽြးေနာ္။
စားဖူးတယ္ရွိေအာင္ေပါ့။
Post a Comment